Mat, er ikke bare noe man må ha for å overleve. Nei, det er lidenskap! Ren, konsentrert og vaskeekte lidenskap! Prosessene fra A til Å, hvor kvalitet og hardt arbeid, blir til små, men magiske øyeblikk. Jakten på perfeksjon du aldri vil oppnå, men du setter større pris på reisen dit en resultatet. Å stå opp klokken 5 for å tenne opp i smokeren, selv om serveringen ikke er før sent på kveld. Det øyeblikket, når ansiktet til gjestene dine sier mer en 1000 ord om hvordan maten smaker. Det er mat for meg.

God mat starter ikke med en god oppskrift, den starter med deg! For lager du mat med lidenskap, vil maten, så vel som selve jobben med å lage den smake MYE bedre. Oppskrifter er god inspirasjon, følg gjerne mine og andre sine oppskrifter til punkt og prikke, men JEG vil oppfordre DEG! ja DEG! Til å lage din egen vri. Prøv og feil, prøv å lykkes. Gode resultater kommer av erfaring, og erfaringer fra dårlige resultater!
Om meg:

Joakim Brattland
E-post: joakim@thebaconpit.no
Selverklært Pit master
Matnerd
Grill og BBQ avhengig